• Slideshow 04 Zeta
  • Slideshow 06 Delta
  • Slideshow 02 12k2
  • Slideshow 03 15k
  • Slideshow 01 14k
  • Slideshow 05 Kit
  • Qr

  • AJÁNLATUNK

IRODÁK

A Zeutschel zeta bankok, ügyvédi irodák, orvosi rendelők, hotelek, kisebb intézmények változatos digitális másolati elvárásainak gyorsan, elegánsan, egyszerűen és hatékonyan megfelelő autonóm, önkiszolgáló, kioszk rendszerű eszköz. A planetáris kialakítású szkenner lehetővé teszi az egyszerű, kíméletes és gyors digitalizálást, hisz a dokumentumokat természetes, nyitott állapotukban helyezhetjük fel a tárgyasztalra. A zeta Comfort szintkiegyenlítős könyvbölcsője segítségével akár 100 mm vastagságú dokumentumokról is készíthetünk digitális másolatot anélkül, hogy az eredetit megsértenénk, vagy túlzott fizikai behatásnak tennénk ki.

 

zeta tulajdonsagok 

 

A másolatkészítés gyors, egyszerű, az elkészült képeket pedig pillanatok alatt menthetjük pendrive-ra, felhőbe, belső hálózatra, applikáció segítségével a telefonunkra, vagy akár e-mail csatolmányaként is elküldhetjük.

 

 zeta tulajdonsagok2

 

 

new youtube logo 840x402   Kérjük, nézze meg a zeta-videókat a Youtube-csatornánkon!
write   A Zeutschel zeta adatlapja.

 

 

 

zeta footer

NyomtatásE-mail

MÚZEUMOK

 

Különösen a változatos muzeális gyűjteménnyel rendelkező intézmények számára lehet ideális választás a Zeutschel ScanStudio, mely egy minden eddiginél rugalmasabb kialakítású digitalizáló állomás, cserélhető, professzonális Phase One digitális hátfalakkal (50-100 MP), mechanikus forgózárral (MTBF > 3.000.000), szintén cserélhető, professzionális, torzításmentes objektívekkel (Rodenstock, Schneider), speciális, a ScanStudio-hoz kifejlesztett, teljes spektrumú, szabadon állítható ErgoLed világítórendszerrel, és a feladat függvényében cserélhető A2 vagy A1 méretű dokumentumasztalokkal.

 

Kérjük, tekintse meg a ScanStudio adatlapját és bemutató videóját.

scanstudio adatlap

ScanStudio

 

Hamarosan - kérjük, addig is tekintse át termékeinket!

 

 

NyomtatásE-mail

KÖNYVTÁRAK

A nagy teljesítményű, professzionális digitalizáló céleszközök elsődleges felhasználói a közgyűjtemények, különösen a könyvtárak. A PEDRO Kft. évtizedek óta megbízható partnere az ország legnagyobb könyvtárainak, legyen szó akár eszközök értékesítéséről, akár bérmunkáról. Az általunk forgalmazott könyvszkennerek képesek megfelelni bármilyen elvárásnak: érzékeny, muzeális kötetek digitalizálásához éppúgy tudunk eszközt biztosítani, mint olvasótermi, önkiszolgáló másolatkészítéshez.

 

Könyvtári műhelymunkához A3-A0 mérettartományig tudunk eszközöket javasolni, melyek segítségével muzeális és modern könyveket, kéziratokat, bekötött folyóiratokat, térképeket, plakátokat, aprónyomtatványokat egyaránt hatékonyan, gyorsan, kiváló minőségben és biztonságosan digitalizálhatnak. Eszközeink állítható nyomáserejű, osztott könyvbölcsővel és speciális, motoros működtetésű, optikailag tiszta leszorító üveglappal rendelkeznek.

 

Az ergonómiát több pontról működtethető vezérlés és lábkapcsolók biztosítják.

 

A digitalizálási tevékenység támogatását hardvereszközökön kívül számos szoftver is elősegíti: a szkennereket vezérlő programcsomagtól (OmniScan, Imaging Kit, Quantum) a lapgörbület korrekción át (Perfect Book 3.0), a minőségellenőrzésig (OS QM-Tool), a munkafolyamat-menedzsmentig (Kitodo, OmniPro, Hermes Digital), vagy a prezentációig - legyen szó akár meglévő rendszerbe történő integrációról, akár önálló webes megjelenésről, akár helyszíni interaktív prezentációról (Kitodo, ZED10, ZED Server).

(01)OS14000 A0

OS 14000 A0

(02)OS 14000 A1

OS 14000 A1

(3)OS12000 A1

OS 12000 A1

OS14000TT 2

OS 14000 TT

OS12002 AdvancedPlus2

OS 12002

Advanced Plus

OS12002 AdvancedPlus2

OS 12002

Color Advanced

OS12000 Comfort2

OS 12002 Comfort

OS12002V 2

OS 12002 V

OS16000 AdvPlus

OS 16000

Advanced Plus

OS16000 Comfort

OS 16000 Comfort

OS16000 HQ

OS 16000 HQ

OS15000 AdvancedPlust

OS 15000 Advanced Plus

 

Könyvszkennereink egyedülálló, szabadalmaztatott eljárást alkalmaznak a beolvasott lapok 3D-s korrekciójára - ez a Perfect Book 3.0. Eredménye a torzításmentes, automatikusan elforgatott, a lapokat leszorító ujjak képétől és egyéb, nem a dokumentumhoz tartozó elemektől megtisztított oldalképek.

 

 

 

Különösen érzékeny, nehezen nyitható, szorosan kötött, sérülékeny dokumentumokhoz szabadon állítható nyitásszögű feltámaszt javaslunk, míg túlméretes dokumentumokhoz a könyvbölcsőre merőlegesen felhelyezhető könyvtámaszt ajánlunk:

 

kit90 A1

90o könyvtámasz kit

kit90 A2

90o könyvtámasz kit

A1 anwend

140o-90o könyvtámasz kit

A2 anwend

140o-90o könyvtámasz kit

 

 

Különösen a változatos muzeális gyűjteménnyel rendelkező könyvtárak számára lehet ideális választás a Zeutschel ScanStudio, mely egy minden eddiginél rugalmasabb kialakítású digitalizáló állomás, cserélhető, professzonális Phase One digitális hátfalakkal (50-100 MP), mechanikus forgózárral (MTBF > 3.000.000), szintén cserélhető, professzionális, torzításmentes objektívekkel (Rodenstock, Schneider), speciális, a ScanStudio-hoz kifejlesztett, teljes spektrumú, szabadon állítható ErgoLed világítórendszerrel, és a feladat függvényében cserélhető A2 vagy A1 méretű dokumentumasztalokkal.

scanstudio adatlap

ScanStudio

 

(4)Zeta

zeta

(5)Zeta Comfort

zeta Comfort

(6)OS15000 Comfort

OS15000 Comfort

Chrome

chrome

Olvasótermi másolatkészítéshez, vagy kisebb könyvtárak, fiókintézmények számára akár elsődleges eszközként is kioszk-rendszerű, A2+ - A3+ mérettartományban működő, érintőképernyős ipari számítógéppel szerelt, autonóm, könnyen telepíthető eszközöket javaslunk. Eszközeinkhez választható csomagokat kínálunk, melyek segítségével az elkészített digitális másolatok nem csak USB porton keresztül (pendrive-on vagy külső HDD-n), hanem wifin, belső hálózaton, e-mail csatolmányaként vagy akár Dropbox alkalmazásával is átemelhetők.

 

Cégünk egyedülálló kínálattal rendelkezik mikrofilmes berendezések területén is: multifunkciós mikrofilmolvasó/-szkennertől a nagy teljesítményű tekercsfilm- és mikrofiche szkennerig, mikrofilm kameráktól az archív filmírókig.

OK400mikrofilm kamerák

OP600archív filmírók

OM 7380

nagy teljesítményű

mikrofilmszkenner

M/3M kazettás

mikrofilmhez

OM 1500

nagy teljesítményű

mikrofilmszkenner

microfiche és

jacket formátumhoz

OM 1

nagy teljesítményű

mikrofilmszkenner

mikrofilmkártyához

OM 1600

nagy teljesítményű

mikrofilmszkenner

16/35 mm-es

tekercsfilmhez

Delta HD

univerzális

mikrofilmszkenner

Quantum Szoftver

Quantum

szoftvercsalád

 

 

Cégünk eszközök bérbeadásával, az általunk forgalmazott eszközök szervízelésével is foglalkozik, valamint bérmunkát is vállalunk: megrendelésre mikroformátumú (16/35 mm tekercsfilm, simplex/duplex, pozitív/negatív) és hagyományos dokumentumokról (modern és muzeális könyvek, kéziratok, folyóiratok, plakátok, tervrajzok, aprónyomtatványok etc., A1+ méretig) saját eszközökkel folytatunk digitalizálási tevékenységet (felvételezést és OCR-t [optikai karakterfelismerést] egyaránt).

 

 

 

NyomtatásE-mail